műanyag nyílászárók és árnyékolástechnikai berendezések forgalmazása, beépítése.

BAUDOR

Ablakok, ajtók, árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és telepítése közel 30 éves tapasztalattal

Műanyag nyílászárók és árnyékolástechnikai berendezések forgalmazása, beépítése.

MINDENHOL OTTHONOSAN MOZGUNK

Panel lakás nyílászáró csere. Baudor

Panel lakás

Műanyag nyílászáró csere. Gondolkozott már azon, hogy lecseréli a panellakása régi ablakait, ajtóit?

Családi ház nyílászáró csere, árnyékoló. Baudor

Családi ház

Tetőtéri ablak, beltéri ajtó, bejárati ajtó, árnyékolók egyedi méretben gyártva, szállítva és beépítve.

irodaépület nyilászáró csere, árnyékolástechnika. Baudor

Irodaépület

Irodaépületekben az emeletek sem jelentenek problémát. Daruzási technikánkkal leküzdjük a magasságokat.

Műanyag és fa nyílászáró, árnyékoló beépítéssel. Baudor

Lakópark

Komplett megoldásokat kínálunk. Nyílászárók, sávrolók, napellenzők, redőnyök, szalagfüggönyök, reluxák, zsaluziák, roló-roletta, szúnyoghálók, stb.

Ablakcsere és ajtócsere szükséges?

Ablak, ajtó, nyílászáró csere. Egyedi megoldások fa és műanyag kivitelben

Baudor kínálatában egyedi műanyag, alumínium és fa nyílászárók, árnyékolók, garázskapuk várnak Önre, garanciával és beépítéssel!

Gyors és professzionális szolgáltatás.

Amennyiben Ön is tervezi az ablak- és ajtócserét, érdemes megfontolnia a Baudor  egyedi, fa és műanyag kivitelben készült nyílászáróit.

A garanciával és beépítéssel ellátott termékek kiváló minőségűek, és a széles kínálatban biztosan megtalálja az otthonába leginkább megfelelő megoldást.

A folyamatosan fejlődő árnyékoló technológiával kiegészített nyílászárók hosszú távú beruházást jelentenek, mellyel ingatlana energiahatékonysága növelhető, és otthona komfortérzetét tovább fokozhatja.

A Baudor gyors és professzionális szolgáltatást garantál ügyfeleinek, így a választásukkal teljes mértékben megelégedettek lesznek.

Műanyag, fa és alumínium nyílászárók, garázskapuk, redőnyök, szúnyoghálók, külső-belső párkányok gyártása, beépítése. Beépítés utáni faljavítást is vállalunk!

TERMÉKEINK

BELTÉRI ÁRNYÉKOLÓK

BELTÉRI ÁRNYÉKOLÓK

Sávroló, Reluxa, Szalagfüggöny, Roletta

A beltéri árnyékolás kérdése napjainkban a termékek funkcionalitása, megjelenése és típuskínálata már jóval túlmutat a hagyományos sötétítő függönyökön.
Kültéri árnyékolók. Baudor

KÜLTÉRI ÁRNYÉKOLÓK

Zsaluzia, Redőny, Szélbiztos oldalfedés

Számos kültéri árnyékolástechnika megoldásunk közül választhat. Nem tudja melyik a megfelelő az ingatlanjához?

A BAUDOR segít a külső árnyékolók kiválasztásában

Szunyoghálók. Baudor

SZÚNYOGHÁLÓK

Mobil és fix szúnyoghálók, nyíló szúnyogháló ajtók, pliszé szúnyogháló ajtók

A szúnyoghálók mára már szinte nélkülözhetetlen kelléke minden lakásnak, nyaralónak, irodának, vagy kertes háznak. Számos megoldással készültünk, így biztosan megtaláljuk közösen a megfelelő szúnyoghálót.

Napellenzők. Baudor

NAPELLENZŐK

Full cassette, New basic

Egyedi, méretre gyártott masszív napellenzők lakossági és kereskedelmi célra.

MŰANYAG, FA ÉS ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓK

MŰANYAG, FA ÉS ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓK

Csökkentse rezsiköltségét nyílászárói cseréjével

Műanyag, fa, alumínium nyílászárók vasalatokkal és profilokkal.

Műanyag, alumínium és fa beltéri és kültéri ajtó és bejárati ajtók forgalmazása beépítéssel.

A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU

Szekcionált garázskapu kedvező áron. Minőségi szekcionált garázskapuk

szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetőek

BAUDOR

NYÍLÁSZÁRÓ ÉS ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA, EGYEDI BÚTOROK KÉSZÍTÉSE

Szolgáltatások/termékek

Műanyag, fa és alumínium nyílászárók és árnyékolástechnikai berendezések forgalmazása, szerelése. Ingyenes helyszíni felméréssel!

Nyílászárók, Szekcionált garázskapuk, alumínium nyílászárók, alumínium bejárati ajtók, Napellenzők, Sávrolók, Redőnyök, Szalagfüggönyök, Reluxák, Zsaluziák, Roló-roletta, Szúnyoghálók

Alumínium bejárati ajtó, Fa bejárati ajtó, Acél bejárati ajtó, Műanyag bejárati ajtó, Alumínium és fa nyílászáró, Műanyag nyílászáró, Fa és műanyag ablak, Emelő-toló ajtó, Alumínium redőny (motorizált), Zsaluzia/Raffstor (motorizált), Műanyag redőny, Szúnyogháló, Könyökkaros napellenző (motorizált is), Redőnykapu (motorizált), Szekcionált garázskapu (motorizált), Beltéri árnyékoló.

Beépítés utáni faljavítást is vállalunk!

Nyílászárók, árnyékolók, garázskapuk telepítéssel és bútorasztalos munkák.

A helyszínen egyeztetésre kerülnek az Ön igényei és a lehetőségek, a pontos méretezés, vázlati rajz elkészítése és a részletek megbeszélése. Ezt követően pedig rövid határidőre (általában 1-3 napon belül) elkészítjük az árajánlatot.

-tiszta, precíz munkavégzés
-megbízhatóság
-pontosság
-részletes kidolgozás
-modern technológia

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS!

Tanácsadás, Helyszíni felmérés, Termékbemutató, Ajánlat készítés, Beépítés, Garancia, 

Műanyag és fa nyílászárók, árnyékolók forgalmazása és beépítése, egyedi bútorok készítése és beépítése

Minden épület és otthon esetében elengedhetetlen a minőségi nyílászárók és árnyékolók megléte.

A műanyag és fa nyílászárók, valamint az árnyékolók forgalmazása és beépítése terén több évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk örömmel kínálja szolgáltatásait.

Szakértő csapatunk a legmodernebb technológiákat alkalmazva biztosítja az Ön igényeinek megfelelő, gazdaságos és esztétikus megoldásokat.

Jöjjön velünk, fedezze fel termékpalettánkat, és tegye otthonát kényelmesebbé, energiatakarékosabbá, valamint hosszú távon fenntarthatóvá.

Nyílászárók korszerű megoldásai elérhetőek nálunk ötvözve a modern technológiákkal és anyagokkal a zökkenőmentes beépítésért.

A nyílászárók területén az elmúlt évtizedekben számos innováció és technológiai fejlődés mutatkozott, amelyek lehetővé teszik a korszerű megoldások alkalmazását az építészeti kivitelezésben.

A modern technológiák és anyagok nem csupán esztétikai előnyöket kínálnak, hanem jelentősen hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez, a hő- és hangszigetelés javításához, valamint a zökkenőmentes beépítés biztosításához.

Bemutatjuk azokat a legújabb nyílászáró és árnyékolástechnikai termékeinket, amelyekkel felvértezve még inkább megfelelhetnek a XXI. század kihívásainak.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Napellenzők széles választéka és előnyei: megkönnyíthetik mindennapjait

Ezenfelül, a napellenzők használatával jelentős energia- és költségmegtakarítást érhetünk el, hiszen a belső hőmérséklet szabályozása kevesebb klímaberendezés használatát és energiaköltséget igényel.

Összességében, a napellenzők széles választéka és előnyei megkönnyítik mindennapjainkat, hozzájárulva otthonunk és környezetünk esztétikus, kényelmes és fenntartható alakításához.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Sávrolók stílusos megjelenése és praktikus használata az otthonában

A sávrolók stílusos megjelenése és praktikus használata az otthonában nem csupán esztétikai előnyöket kínál, hanem a belső terek funkcionalitását is fokozza.

A mai lakberendezési trendek középpontjában állnak az olyan megoldások, amelyek egyesítik a formát és a funkciót, így a sávrolók kiválóan illeszkednek ebbe a koncepcióba. A különböző színek, minták és anyagok széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a személyes ízlésének és otthonának megfelelő darabot, ami harmóniát teremt a lakótérben.

A sávrolók felszerelése és üzemeltetése egyszerű és gyors, így a stílus és praktikum egyesítése soha nem volt még ennyire könnyedén megvalósítható.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Redőnyök: energiatakarékos árnyékolástechnikák és a biztonság növelése

A redőnyök kiváló megoldást kínálnak az energiatakarékos árnyékolástechnikák terén, és egyben növelik a lakásbiztonságot is.

Az energiamegtakarítás szempontjából a redőnyök alkalmazása jelentősen csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket, hiszen képesek megakadályozni a hő távozását és bejutását az épületekben. Ezenfelül a redőnyök biztonsági funkciója is kifejezetten előnyös, ugyanis a zárt redőny nehezebben feltörhető és véd a betekintés ellen, ami riasztó hatást gyakorolhat a betörőkre.

Összességében elmondható, hogy a redőnyök professzionális árnyékolástechnikaként nem csupán az energiahatékonyságot és a környezettudatosságot szolgálják, hanem a tulajdonosok nyugalmát és biztonságát is növelik.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Szalagfüggönyök trendi tervezése és az igényes vásárlók igényeinek kielégítése

A szalagfüggönyök trendi tervezése napjainkban egyre nagyobb teret kap a belsőépítészet és lakberendezés világában. Az igényes vásárlók elvárásai szerint a szalagfüggönyök nem csupán funkcionalitásuk révén, hanem esztétikai megjelenésükkel is hozzájárulnak a tér harmonikus atmoszférájának megteremtéséhez.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Reluxák személyre szabott kialakítása: az egyedi ízlés és a kényelem találkozása

A reluxák személyre szabott kialakítása egyre inkább előtérbe kerül a piacon, hiszen a vásárlók az egyedi ízlésüknek megfelelő megoldásokat keresik otthonaikba.

A reluxa rendkívül sokoldalú, praktikus és esztétikus árnyékolási lehetőséget nyújt, melynek köszönhetően tökéletesen harmonizál az enteriőr különböző stílusához. Az egyedi méretre gyártott reluxák kiválóan adaptálhatók a helyiségek adottságaihoz, biztosítva ezzel a teljes kényelmet és funkcionalitást. Mindemellett a széles szín- és anyagválaszték lehetővé teszi, hogy a reluxák tökéletesen illeszkedjenek a felhasználók egyedi igényeihez és stílusához, így az árnyékolástechnika egyszerre ötvözi a dizájn értékeit és a praktikus használatot.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Roló-roletta és szúnyoghálók: védelem a kártevők ellen és a nyugodt pihenés garantálása

A roló-roletta és szúnyoghálók kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik hatékony védelmet szeretnének biztosítani otthonuk számára a különböző rovarok, mint például a szúnyogok és a legyek ellen.

Az egyre növekvő rovarinvázió és a pihenést zavaró tényezők miatt, a roló és roletta kiegészítők szerepe felértékelődik az otthonok védelme és a nyugodt pihenés garantálása terén. A szúnyoghálók innovatív megoldást kínálnak a kellemetlen kártevők okozta problémákra, míg a roló-roletták segítségével a fényáteresztés szabályozható, tovább növelve az otthon kényelmét.

Összességében a rolók, roletták és szúnyoghálók együttes használata hozzájárulhat otthonunk védelméhez, a zavartalan és nyugodt pihenés élményének garantálásához.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Műanyag ablakok és ajtók. Minőségi profilokból készültek, így a legjobb választás a hatékony energiafelhasználás érdekében

A minőségi profilokból készült műanyag ablakok és ajtók kiváló választást jelentenek a hatékony energiafelhasználás érdekében. Az ilyen típusú nyílászárók kiváló hőszigetelő képességeiknek köszönhetően képesek jelentős mértékben csökkenteni az épületek energiafelhasználását és ezzel egyidejűleg a rezsiköltségeket is. A modern műanyag ablakok és ajtók robusztus szerkezete, valamint a gondosan kiválasztott és összeillesztett komponensek hosszú távú, megbízható működést garantálnak. Emellett a magas minőségű nyílászárók nemcsak energetikai hatékonyságuk révén, de esztétikai megjelenésükkel és kiváló zajszigetelési képességükkel is hozzájárulnak a színvonalas és kényelmes otthonok kialakításához.

Árnyékolástechnika-fa nyílászárók, műanyag nyílászárók. Baudor

Fa nyílászárók előnyei natúr és festett kivitelben. Esztétikum és funkcionalitás kéz a kézben

A fa nyílászárók kétségtelenül jelentős előnyöket kínálnak mind natúr, mind festett kivitelben, hiszen egyszerre ötvözik magukban az esztétikumot és a funkcionalitást.

A természetes anyagból készült nyílászárók különleges hangulatot kölcsönöznek otthonunknak, és számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, mint például a hőszigetelés, a hosszú élettartam és a kiváló hangszigetelés. A natúr fa nyílászárók a fa erezetének megőrzése révén még inkább kiemelik a természetes szépséget, míg a festett változatok széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy az ablakok és ajtók harmonikusan illeszkedjenek a környezetükbe. A fa nyílászárók tehát nemcsak stílusosak és esztétikusak, hanem a modern technológiai elvárásoknak is megfelelő műszaki megoldásokat kínálnak otthonunk számára.

Baudor-nyílászáró és árnyékoló.

A megrendelés lépései

1. Felmérés, ajánlat és gyártás: a nyílászáró, vagy árnyékoló rendelésének folyamata

Amint a szakértőink elvégzik a gyártási méretek pontos felmérését, elküldjük Önnek a végleges ajánlatunkat, amely részletezi a megrendelés összetevőit, valamint annak teljes költségét.

A jóváhagyást követően azonnal megkezdődik a termelési folyamat, és a projektet három héten belül megvalósítjuk. A munkálatok során gondosan elvégezzük a bontást, beépítjük az új nyílászárókat és árnyékolókat, valamint az Ön által igényelt egyéb kiegészítőket.

A professzionális beépítés biztosítja, hogy a végtermék tökéletesen illeszkedjen a helyszínre és megfeleljen az Ön elvárásainak.

2. Ajánlat előtti felmérés folyamata

A nyílászárók méretének megadása előtt szeretnénk tájékoztatni Önt az ajánlatkérés folyamatáról.

Fontos tudni, hogy nem szükséges a teljesen pontos méretek megadása, hiszen a költségek 10 cm-es mérethatárok szerint módosulnak. Így elegendő egy hozzávetőleges szélességi és magassági adatot megosztani velünk az ajánlat elkészítéséhez.

Mielőtt azonban a nyílászárók megrendelésre kerülnek, elengedhetetlen a falnyílások gondos felmérése. Ebben a folyamatban természetesen szakértői segítséget biztosítunk Önnek, akár új építés esetén is, vagy ha a beépítést saját kezűleg kívánja elvégezni.

Tapasztalt munkatársaink felelősségteljesen gondoskodnak arról, hogy prémium minőségű nyílászáróinkhoz pontos, részletes felmérés és szakmai beépítés társuljon.

Nyílászárók, Szekcionált garázskapuk, alumínium nyílászárók, alumínium bejárati ajtók, Napellenzők, Sávrolók, Redőnyök, Szalagfüggönyök, Reluxák, Zsaluziák, Roló-roletta, Szúnyoghálók

Blog

Panel lakás: ablak és ajtó választási útmutató

Panel lakás: ablak és ajtó választási útmutató

Panel lakások esetében a megfelelő ablak és ajtó kiválasztása kulcsfontosságú   Nem csak a hőszigetelés, hanem a hangszigetelés és a porszigetelés is kiemelkedően fontos egy panellakásban   Az alábbiakban részletes útmutatót adunk arról, milyen szempontokat...

bővebben
Ablakok és ajtók kiválasztása-a jó nyílászáró

Ablakok és ajtók kiválasztása-a jó nyílászáró

A Legfontosabb szempontok a nyílászárók kiválasztásánál   Mielőtt eldöntjük, hogy milyen nyílászárót választunk otthonunkba, fontos, hogy alaposan megismerjük a különböző típusok előnyeit és hátrányait   Ebben a cikkben bemutatjuk a nyílászárók, azaz a...

bővebben
Az ideális asztalos kiválasztása

Az ideális asztalos kiválasztása

Útmutató a legmegfelelőbb asztalos szakember megtalálásához   Az otthonunk berendezésekor, felújításakor vagy építésekor gyakran szükségünk van egy hozzáértő asztalos szakember segítségére   A megfelelő asztalos szakember kiválasztása azonban nem mindig...

bővebben
Konyhabútor: A jó választás alapjai

Konyhabútor: A jó választás alapjai

A konyhabútor kiválasztása nem kis feladat, hiszen a konyha a családi élet központja   A legjobb választás megkönnyíti a munkát, hozzájárul a családi élet minőségéhez és otthonossá teszi a konyha terét   A következő cikkben összegyűjtöttünk néhány fontos...

bővebben
Az egyedi konyhabútorok előnyei

Az egyedi konyhabútorok előnyei

A konyha a legtöbb otthon szíve, ahol a családok időt töltenek együtt, ahol az étkezések készülnek és ahol a napi rutinok zajlanak   Az egyedi konyhabútorok lehetővé teszik, hogy ezt a teret maximálisan kihasználjuk és személyre szabjuk. De miért érdemes egyedi...

bővebben
Szekcionált garázskapuk olcsón és gyorsan

Szekcionált garázskapuk olcsón és gyorsan

A garázsajtók kiválasztása során nemcsak a stílus és a biztonság, hanem az elérhető tér optimalizálása is kiemelt szempont   A szekcionált kapuk ebben a tekintetben ideális megoldást kínálnak, mivel függőleges nyitásuknak és helytakarékos konstrukciójuknak...

bővebben
Penész eltávolítása az ablakkeretről

Penész eltávolítása az ablakkeretről

Az ablakkereten a penész bizony károsítja az ablak anyagát, továbbá jelentős egészségügyi kockázatokhoz is vezethet   De hogyan lehet hatékonyan eltávolítani a penészt a műanyag nyílászárókról?   Olvassa el, milyen eszközök alkalmasak, hogyan lehet...

bővebben

Ön megálmodja,

mi kivitelezzük

Bemutatóterem (előzetes bejelentkezés alapján)

Budapest. 11. kerület

Email

Telefon

+36 70 364 1441

10 + 13 =